Stran uporablja piškotke

Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

Določitve začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu

Spoštovani,

Obveščamo vas, da je v skladu z Odlokom o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu (Uradni list, št. 132/2021) vstop v prostore visokošolskih zavodov dovoljen le ob izpolnjevanju pogoja PCT. Pogoj morajo izpolnjevati vse osebe, starejše od 15. let, navedeno pa velja od 23. avgusta 2021.

Po trenutno veljavnem odloku je testiranje za študente samoplačniško, veljavnost testa je 48 ur.

V kolikor morda opravljate delo v panogi, za katere je po odloku določeno obvezno testiranje in je zato za njih testiranje brezplačno, lahko na mestu testiranja predložite potrdilo delodajalca, s katerim izkažete pravico do brezplačnega testiranja.

Hkrati vas obveščamo, da je v notranjih prostorih uporaba mask še vedno obvezna ves čas prisotnosti, prav tako je pred vstopom v prostore obvezno razkuževanje rok.

O vsakršni spremembi odlokov in navodil, ki jih bomo prejeli s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter rektorata Univerze v Mariboru, vas bomo nemudoma obvestili.

S spoštovanjem!

Uvajalni teden Univerze v Mariboru

Draga brucka, dragi bruc!

Vljudno Vas vabimo na uvajalni teden Univerze v Mariboru. Na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru, Taborska ulica 8, je termin 30. 9. 2021 ob 8.30–11.30 v prostoru P12.
Veselimo se Vašega obiska!