Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

 

Povezava na Facebook stran Medicinske fakultete Univerze v Mariboru

Spoštovani!

 

Kolokvij iz vaj pri predmetu Molekularna biologija z genetiko - 1. rok, bo potekal v ponedeljek, 01.06.2020, od 17.00 do 17.20 ure za vse skupine hkrati.

Kolokvij se bo izvajal preko sistema Moodle (https://estudij.um.si/) v katerega se logirate s svojim uporabniškim imenom (email) in geslom. Ob prijavi bo vam omogočen dostop do povezave za predmet Molekularna biologija z genetiko, tam pa povezava do povezave Kolokvij 01-06-20.

Prosim, da preverite ali imate vsi dostop do zgoraj navedene povezave. V kolikor nimate dostopa vas prosim, da to sporočite g. Tapajnerju na mail (alojz.tapajner@um.si) najkasneje do petka, 29.05.2020.

 

Na določen termin kolokvija, boste na povezavi Kolokvij 01-06-20 lahko izpolnili kolokvij, za kar boste imeli na voljo 20 min. Pred in po tem času izpolnjevanje kolokvija ne bo možno.

 

Kolokviju lahko pristopijo vsi študentje, ki imate opravljene vsaj štiri od petih laboratorijski vaj pri predmetu Molekularna biologija z genetiko in ste pri tem dosegli vsaj 5 od 10 točk. Z vsako vajo ste lahko dosegli po max. 2 točki. Za letošnje študente 1. letnikov se opravljena vaja šteje udeležba na vaji preko MS Teamsa in oddano poročilo vaj. Kot dogovorjeno na vajah, poročilo vaje (delovni list) morate oddati nakasneje v roku enega tedna od izvedbe vaje preko MS Teams.

 

Lep pozdrav,

Danijela Krgović