Stran uporablja piškotke

Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

Spoštovani,

pošiljamo vam obvestilo glede izvedbe pedagoškega procesa v času med 1. 4. in 11. 4. 2021, ko je predvidena zaustavitev javnega življenja.

1) Skladno z Odlokom Vlade RS o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in VS zavodih bo od 1. 4. do 11. 4. 2021 oz. do preklica ves pedagoški proces, ki je do sedaj potekal v prostorih Medicinske fakultete, prestavljen na izvedbo on-line. Točna navodila vam bodo posredovali izvajalci sami.

2) Z veljavnostjo Odloka tudi ne veljajo izjeme za prehajanje statističnih regij in občin, kar pomeni, da izdana potrdila za namene prisotnosti v prostorih fakultete zaradi pedagoškega procesa ne veljajo več. Prav tako ne veljajo več izjeme za bivanje študentov v študentskih domovih razen v primeru študentov, ki imajo stalno prebivališče v študentskem domu, študentskih družin, študentov tujcev. 

3) Testiranje za COVID na MF oz. v sklopu UM v tem času ne bo potekalo, še vedno pa poteka na uradnih lokacijah množičnega testiranja https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/testiranje-na-okuzbo/ .

Referat MF