Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

 

Povezava na Facebook stran Medicinske fakultete Univerze v Mariboru

Spoštovani!


Objavljen je Razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru, s katerim se nagrajuje najboljše študente za njihovo študijsko odličnost, v želji, da se jih motivira pri nadaljnjem izobraževanju.
Prosimo vas, da k prijavi pozovete študente, ki po vašem mnenju izstopajo pri svojih dosežkih in se morebiti ne zavedajo kako pomemben in dragocen doprinos dajejo Univerzi v Mariboru.
Razpis je objavljen tukaj: https://ssum.um.si/2021/05/univerza-v-mariboru-objavlja-razpis-za-izbor-najboljsega-studenta-v-studijskem-letu-2020-2021/.
Vsak študent mora prijavo na razpis oddati individualno, prijavijo pa se lahko študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2020/2021 status študenta Univerze v Mariboru, so vpisani v:
A: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali
B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali
C: v študijski program II. stopnje;
so redno napredovali ter v preteklih letih študija niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru.
Prijava na razpis in zahtevane priloge je potrebno poslati najkasneje do 13. avgusta 2021 in sicer do 12. ure na Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.
Vse v navedenem roku prispele prijave bo ocenila strokovna komisija za izbor najboljšega študenta na Univerzi v Mariboru.
Univerza v Mariboru je letos, v sodelovanju z družbama Elektro Maribor d.d. in Energija Plus d.o.o., že deveto leto zapored, pripravila Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru.
NAGRADNI SKLAD: Izplačane nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru, ki za prvo mesto znaša 600 EUR, za drugo mesto 400 EUR in tretje mesto 200 EUR, prispeva skupina Elektro Maribor.

Za morebitna dodatna vprašanja in informacije glede samega razpisa se lahko obrnite na studentskisvet@um.si.

Attachments:
Download this file (najStudent2021.pdf)najStudent2021.pdf[ ]339 kB