This site is using cookies

Faculty of Medicine University of Maribor

Postgraduates

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo v ponedeljek, dne 20. 9. 2021 v okviru obveznosti »Individualno raziskovalno delo 2 s seminarjem«, potekala predstavitev seminarja z naslovom »Pomen mikrobiote urina, kot napovedni dejavnik za Gleason score in biokemični recidiv po kirurškem zdravljenju lokaliziranega raka prostate«.

Predstavitev bo potekala ob 14. uri preko spletnega orodja MS Teams (klik na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite", v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: nflpjgn).

Ekipa se imenuje "Pomen mikrobiote urina, kot napovedni dejavnik za Gleason score in biokemični recidiv po kirurškem zdravljenju lokaliziranega raka prostate".

Na navedeno predstavitev vabimo študente podiplomskega študija MF UM.

                                                              

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo v sredo, dne 22. 9. 2021 v okviru obveznosti »Individualno raziskovalno delo 2 s seminarjem«, potekala predstavitev seminarja z naslovom »Biomarkerji povezani z radiorezistenco pri HPV pozitivnih rakih materničnega vratu«.

Predstavitev bo potekala ob 14. uri preko spletnega orodja MS Teams (klik na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite", v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: 8jcqjqg).

Ekipa se imenuje "Seminar Biomarkerji povezani z radiorezistenco pri HPV pozitivnih rakih materničnega vratu ".

Na navedeno predstavitev vabimo študente podiplomskega študija MF UM.