Stran uporablja piškotke

Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

Podiplomski študij

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo v sredo, dne 14. 7. 2021 potekala predstavitev Seminarja I z naslovom »Advanced strategies for osteochondral repair«.

Predstavitev bo potekala ob 8.30 uri na Oddelku za ortopedijo UKC Maribor.

Na navedeno predstavitev vabimo študente podiplomskega študija MF UM.

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo v torek, dne 13. 7. 2021 v okviru obveznosti »Individualno raziskovalno delo 2 s seminarjem«, potekala predstavitev seminarja z naslovom »Microvascular tissue engineering – a review (Tkivno inženirstvo mikrožilja – pregled)«.

Predstavitev bo potekala ob 9. uri v predavalnici 2N20 na Medicinski fakulteti UM.

Na navedeno predstavitev vabimo študente podiplomskega študija MF UM.

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo v torek, dne 27. 7. 2021 v okviru obveznosti »Individualno raziskovalno delo 2 s seminarjem«, potekala predstavitev seminarja z naslovom »Matematični modeli za napredovanje sproščanja ekstrakta trpotca iz 3D tiskanih obližev«.

Predstavitev bo potekala ob 9. uri v predavalnici 2N20 na Medicinski fakulteti UM.

Na navedeno predstavitev vabimo študente podiplomskega študija MF UM.

Univerza v Mariboru, Medicinska fakulteta objavlja zagovor doktorske disertacije z naslovom »Analiza uporabe telekardiologije na primarni zdravstveni ravni«.

Disertacijo bo zagovarjala Staša Vodička, dr. med., v petek, 18. junija 2021, ob 12. uri v predavalnici 1N6 na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru

Doktorska disertacija je na vpogled v dekanatu fakultete, Taborska 8, Maribor. Vpogled je možen po predhodni najavi na elektronski naslov: irena.gorza@um.si,najkasneje do zagovora.

Zainteresirana javnost lahko pošlje predhodno prijavo za prisostvovanje na zagovoru najkasneje do 10. 6. 2021 do 10. ure (število mest je omejeno), na elektronski naslov: irena.gorza@um.si.

Spoštovani,

Univerza v Mariboru v sodelovanju z Javno agencijo za raziskovalno dejavnost RS in Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport organizira spletno srečanje z mladimi, katerega osrednji namen je spoznavanje Priložnosti za pričetek in razvoj raziskovalne kariere, ki se bo odvijal v sredo, 9. junija 2021, s pričetkom ob 9.00 uri v okolju MS TEAMS.

Spletno srečanje je namenjeno predvsem študentom zadnjega letnika 2. bolonjske stopnje, doktorskim študentom ter mladim, ki bi želeli vedeti več o tem, kako pričeti karierno pot poklicnega raziskovalca, katere pogoje je potrebno izpolnjevati, kakšni so postopki do zaposlitve ter s katerimi ukrepi EU skrbi za  raziskovalčev nadaljnji karierni razvoj.

Prijava na dogodek ni potrebna. V primeru vprašanj pred dogodkom, se prosimo obrnite na e-naslov: ern@um.si.