Stran uporablja piškotke

Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

Podiplomski študij

Univerza v Mariboru, Medicinska fakulteta objavlja zagovor doktorske disertacije z naslovom »Analiza uporabe telekardiologije na primarni zdravstveni ravni«.

Disertacijo bo zagovarjala Staša Vodička, dr. med., v petek, 18. junija 2021, ob 12. uri v predavalnici 1N6 na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru

Doktorska disertacija je na vpogled v dekanatu fakultete, Taborska 8, Maribor. Vpogled je možen po predhodni najavi na elektronski naslov: irena.gorza@um.si,najkasneje do zagovora.

Zainteresirana javnost lahko pošlje predhodno prijavo za prisostvovanje na zagovoru najkasneje do 10. 6. 2021 do 10. ure (število mest je omejeno), na elektronski naslov: irena.gorza@um.si.

Spoštovani,

Univerza v Mariboru v sodelovanju z Javno agencijo za raziskovalno dejavnost RS in Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport organizira spletno srečanje z mladimi, katerega osrednji namen je spoznavanje Priložnosti za pričetek in razvoj raziskovalne kariere, ki se bo odvijal v sredo, 9. junija 2021, s pričetkom ob 9.00 uri v okolju MS TEAMS.

Spletno srečanje je namenjeno predvsem študentom zadnjega letnika 2. bolonjske stopnje, doktorskim študentom ter mladim, ki bi želeli vedeti več o tem, kako pričeti karierno pot poklicnega raziskovalca, katere pogoje je potrebno izpolnjevati, kakšni so postopki do zaposlitve ter s katerimi ukrepi EU skrbi za  raziskovalčev nadaljnji karierni razvoj.

Prijava na dogodek ni potrebna. V primeru vprašanj pred dogodkom, se prosimo obrnite na e-naslov: ern@um.si.

INFORMATIVNI DAN 2021-22

Informativni dan na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru bo za podiplomski doktorski študijski program Biomedicinska tehnologija (3. stopnja, izredni študij) potekal v četrtek, 27. maja 2021, ob 15.00 v predavalnici 19 (pritličje) na MF UM, Taborska 8 2000 Maribor.

Za več informacij pošljite e-sporočilo na irena.gorza@um.si​.

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo pri predmetu Biofizika pri izvajalcu prof. dr. Janezu Štrancarju pedagoški proces izjemoma potekal preko Skypa (povezava je bila študentom, vpisanim k predmetu, poslana na študentski e-naslov).

Prav tako vas obveščamo o nadomeščanju odpadlega termina pri prof. dr. Štrancarju dne 23. 4. 2021, in sicer se obveznosti odpadlega termina nadomestijo:

  • pe., 7. 5. od 18.30 do 21.00, preko Skypa;
  • če., 20. 5. od 19. 30 do 20. 30 ure, preko Skypa.

Vljudno prosimo za razumevanje. Lep pozdrav, Referat MF