Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

 

Povezava na Facebook stran Medicinske fakultete Univerze v Mariboru


KDO SMO?
Alumni klub MF UM  je bil ustanovljen aprila 2015 in združuje diplomante vseh generacij naše fakultete. Deluje kot vez s tistim delom profesionalnega življenja, v katerem je posameznik najbolj inovativen in kreativen.

KAJ SO NAŠE DEJAVNOSTI?
Glavne dejavnosti našega kluba so zlasti sledenje in povezovanje diplomantov MF UM, organizacija vsakoletnih strokovnih in družabnih srečanj in raznolika projektna dejavnost. Naši člani imajo možnost, da gradijo poslovne in socialne mreže s kolegi podobnih interesov in ciljev in hkrati s svojim znanjem in izkušnjami podprejo razvoj Univerze v Mariboru.

KAKO SE NAM LAHKO PRIDRUŽIŠ?
Pridružiš se nam lahko, da izpolniš pristopno izjavo (https://aips.um.si/alumni/) in jo posreduješ na naslov Alumni klub Medicinske fakultete UM, Taborska 8, 2000 Maribor. Sicer nas lahko kontaktiraš tudi preko spletnega naslova alumni.mf@um.si oz. telefonske številke (040-470-687).

KAJ SMO DO SEDAJ POČELI?
Letos maja smo organizirali naše prvo uradno srečanje, katerega se je udeležilo ca. 180 naših diplomantov. Po krajšem kulturnem programu in nagovoru prof. dr. Ivana Krajnca, dekana MF UM je sledila pogostitev in sproščeno druženje. V sklopu tega dogodka so bili organizirani tudi vodeni ogledi nove stavbe MF UM. Slike si lahko ogledate tukaj.

KAJ SO NAŠI NAČRTI ZA LETO 2017?
Tudi v prihodnjem letu želimo organizirati družabno srečanje v bolj sproščeni obliki. Poleg tega bomo izvedli strokovno srečanje z aktualnega medicinskega področja. Naš velik cilj je med drugimi tudi ustanovitev mešanega pevskega zbora naših diplomantov, ki bi sledil vzoru Mešanega akademskega pevskega zbora MF UM.