Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

Dodiplomski študij

Spoštovani!

Vabimo vas na prestavitev E+ študija in prakse, ki bo potekala 6. 3. 2024 ob 8. uri v predavalnici 1N26. Na prestavitvi bodo podane informacije v zvezi z razpisom, prijavnim postopkom ter internimi pravili za prijavo na MF UM.

Za več informacij se lahko obrnete na koordinatorico programa Erasmus+ na MF, mag. Mileno Orož Črešnar na milena.oroz@um.si.

Vljudno vabljeni!

Referat MF

SPOŠTOVANE ŠTUDENTKE,

Natova organizacija za znanost in tehnologijo (NATO Science and Technology Organisation) v letošnjem letu organizira izziv »Ženske in dekleta v znanosti 2024« (Women and Girls in Science 2024; WGS24), ki je namenjen študentkam in raziskovalkam na začetku kariere (stare do 30 let).

Cilj izziva WGS24 je navdihniti mlade ženske za nadaljevanje študija znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike (STEM) ter vnesti več raznolikosti v te discipline.

Zainteresirane kandidatke vabljene da izpolnite prijavo (Google on-line, 1300 besed) do 21. aprila 2024. Udeleženke v ožjem izboru se bodo udeležile finala izziva na sedežu Nata (HQ) (Bruselj, Belgija) 30. maja 2024.

Več info v priponki.

Lep pozdrav,

Zdenka Peršin Fratnik

Attachments:
Download this file (OnePager - WGS24.pdf)OnePager - WGS24.pdf[ ]702 kB

Spoštovani,

v obvestilu o začetku praktikumov za 6. letnike, ki je bil objavljen v začetku študijskega leta 23/24, je prišlo do pomote pri datumih začetka in konca praktikuma skupine C na Kliniki za interno medicino. V prilogi je objavljen dokument s pravilnimi datumi zadevne skupine, ostale informacije ostajajo nespremenjene.

Za neljubo pomoto se vam opravičujemo.

Hvala za razumevanje.

Referat MF